Persondata

PERSONDATAPOLITIK for Hanstholm Net (HN)

Dine data:

HN er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du gør brug af vores services og ydelser, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. HN behandler personoplysninger om dig, i henhold til disse retningslinier og gældende lovgivning.
Den dataansvarlige er kassereren HN

HN indsamler så få oplysninger om dig som muligt, dvs. primært kontaktoplysninger, så du kan få informationer om de aktiviteter og services du måtte ønske.

De oplysninger vi har på dig er følgende : Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger gemmer vi for at kunne administrere dit medlemskab, samt udsende opkrævninger på købte produkter.
HN gemmer disse oplysninger så længe du er medlem af foreningen, ved udmeldelse slettes dine oplysninger efter 5 år, jf regnskabsloven.

HN bruger alene dine oplysningerne i forbindelse med dit medlemskab hos os, og udveksler ikke kontaktoplysningerne med andre.

Du kan til enhver tid bede om adgang til de oplysninger vi har på dig via vores service telefon 44407730, eller pr mail kasserer@hanstholmnet.dk.