TV-pakker 2024

Grundpakken følger med i alle abonnementer, og med den får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. Men du får meget mere end en klassisk tv-pakke. Du får nemlig også adgang til masser af film og underholdning i verdensklasse.

 Kanaloversigt 2024

Grundpakke

KR. 259 Kr/Måned

28 kanaler

Mellempakke

KR. 528 Kr/Måned

 
Grundpakken og 11 kanaler mere

Fuldpakke

KR. 666 Kr/Måned

Grund- og mellempakken og 23 kanaler mere

Generelt

Du har nu mulighed for at blande din egen pakke med tv-kanaler og streamingtjenester. Det er nemt at komme i gang med at blande. Du skal bare have en Grundpakke, og så vælger du, hvor mange Bland Selv-point du vil have oveni. Jo flere point du vælger, jo flere tv-kanaler og streamingtjenester kan du blande i din pakke. Du kan vælge 10, 20 eller 36 point.
Grundpakken indeholder allerede masser af underholdning – og det er helt op til dig, hvad du gerne vil blande af tv-kanaler og streamingtjenester i din egen tv- og streamingpakke. Flere serier? Mere børne-tv? Danske film?

Bland din pakke hjemme fra sofaen, og se, det du har valgt inden for få minutter. Hvis du får lyst til at sammen sætte din Bland Selv-pakke på en ny måde, kan du skifte det, du har valgt, ud igen efter 30 dage

Bland selv løsning

Oprettelse

Får et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler, med en af vores tv-pakker eller bland lige de kanaler du ønsker.
Hos os bestemmer du selv, hvor mange og hvilke tv-kanaler og streamingtjenester, du vil have. Bestil din tv-pakke i dag, ved at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe dig i gang med lige netop det produkt, der passer til.

Vi har ligeledes samlet et række nyttige links til dig, som skal i gang med din nye tv-pakke:

Husinstallation

Godt signal

Indstilling af kanaler

Høreforeningens hjælp til undertekster