Kanaloversigt 2021

Dec
25

Der er kommet TVkanaloversigt for 2021. Kun en enkelt ændring i forhold til 2020, kanal 29 skifter fra DisneyXD til Nicktoons.

I anledning af det tilstundende nye år var det måske en ide at overveje dit TV forbrug, har du de TV kanaler du har behov for, eller du har måske for mange TV kanaler?  Får du det du betaler for ? Er du tilmeldt WebTV hos YouSee ? Hvis ikke var det nok en god ide at få det gjort, du bruger dit NemID på YouSees’ hjemmeside – så kan du se alle dine kanaler på alle dine enheder, du kan f eks tage dine kanaler med i sommerhuset, eller du er bare træt af at trække antennekabler rundt i huset ? Det kan du måske slippe for hvis du har en god internetforbindelse (gennem Hanstholmnet).

Er der for mange TV kanaler du aldrig ser ? Så er løsningen BlandSelv, hvis du har en TV boks fra YouSee er du allerede godt på vej, så kan du udskifte dine kanaler 1 gang om måneden via boksen, hvis du ikke ønsker en boks, skal du have et TV kort samt en kortholder, kortholderen kan købes hos YouSee eller på antenneforeningens kontor, som er åbent, hvis coronasituationen vil, hver torsdag mellem 16-18 – læs mere om BlandSelv her

Vi ønsker alle vore medlemmer et godt TV år

Top